MeniuMaster

Meniul care te ajută să faci profit.

MeniuMaster: Transformă-ți meniul Fast Food-ului sau a Pizzeriei într-o operă de artă și ajuta oaspeții să comande ce îți dorești TU!

Meniul nu este doar o listă cu feluri de mâncare pentru Fast-Food-uri sau Pizzerii, ci și un instrument important de vânzare. Prin meniu, clientul este atras vizual de produsele oferite, iar alegerea preparatului sau a băuturii depinde foarte mult de imagini și descrieri. Din acest motiv, este esențial să se creeze meniuri originale care nu numai că pot ghida oaspeții în alegerea preparatelor, ci și promovează particularitățile individuale ale fiecărui local.

Se spune că “Pofta vine mâncând”, dar de câte ori ne-am așezat într-un Fast Food sau Pizzerie și răsfoind meniul “îți lasă gura apă” ? În timp ce ne uităm prin meniu să putem spune “Uită-te la pizza asta… pe ea o vreau!”

Acest lucru se întâmplă atâta timp cât meniul este bine scris, conceput, organizat și prezentat. Astăzi nimic nu este lăsat la voia întâmplării: de la format la grafică, totul este conceput pentru a îmbunătăți performanța Pizzeriei sau a Fast-Food-ului.

Dacă ai un meniu bine organizat, în 3 minute vei putea îndruma clientul să aleagă preparatul care îți este mai ușor de făcut sau pe cel ce are marjă de profit mai mare.

În lipsa unui meniu optimizat pentru vânzare, alegerea clientului rămâne la un produs clasic mai ieftin și care îți aduce mai puțini bani.

S-a demonstrat că ajutorul oferit clientului în alegerea felului de mâncare, prin optimizarea meniului, crește profitul restaurantului cu aproximativ 20%.

Da, pentru că un meniu nu trebuie să fie o listă statică a tuturor preparatelor pe care le poți găti…

El este un instrumentul fundamental pentru a vinde ceea ce te diferențiază de concurență și îți aduce câștiguri mai mari.

Meniul tău este extraordinar? Sau îți amintește mai mult de o astfel de situație?

Te-ai întrebat vreodată cum să realizezi un meniu pentru restaurantul tău într-un mod creativ? În ce ordine să așezi preparatele? Cât de importante sunt fotografiile și grafica? Cât de mult poate influența alegerile clientului? Și în ce mod?

A avea doar o listă de preparate și de ingrediente, mai mult sau mai puțin numeroasă, înseamnă că nu profiți la maximum de potențialul de vânzări al meniului tău.

Dimpotrivă, ai putea folosi acest instrument subestimat și ai putea pătrunde în mintea și inima clientului tău.

Acest lucru îi va face pe oaspeții tăi să se bucure de alegerea lor și, în același timp, îți va aduce mai mulți bani!

Așa că… Nu mai folosi o foaie de hârtie inutilă, fără logică și nediferențiată între tine și toți concurenții tăi, doar pentru că așa te-ai obișnuit, nu este nevoie să continui în același mod.

Construiește un instrument de vânzări în 4 ore și vei înțelege potențialul pe care ți-l poate oferi.

Știu că este o promisiune mare, dar acesta este de fapt un rezultat destul de clar

Un 20% în plus din cifra de afaceri este aproape o necesitate 😉

Bineînțeles că sunt procente „aproximative” și nu batute-n cuie, vorbim despre aceste cifre în urma revizuirii conceptuale și grafice a meniului tău.

Și de ce 4 ore?

Pentru ca este timpul necesar pentru munca pe care va trebui sa o faci pentru a-ti transforma lista de prețuri într-un MENIU Master eficient și optimizat.

Patru ore de muncă pentru a nu mai lăsa lună de lună sute de euro pe masă, pentru că de restul ne ocupăm noi.

O jumătate de zi de muncă pentru a nu mai oferi concurenților tăi avantajul de a încasa mai mult cu 20 %.

Nu întâmplător meniul fotografic este adoptat de cele mai mari lanțuri de restaurante din lume și aici în România,…. practic toate lanțuri de Fast-food-uri și Pizzerii.

Nu îți spun că trebuie doar să lipești în meniu niște fotografii ici și colo și gata.

Într-adevăr, adăugarea unor fotografii aleatorii ale produselor tale într-un meniu, făcută fără criterii, nu poate alimenta decât o idee de produse cu nivel scăzut.

Ok, dar de ce ar trebui să ne asculți?

Suntem Local Strategy, agenția de marketing specializată în promovarea restaurantelor.
Ajutăm proprietarii de restaurante să dezvolte strategii de marketing online și offline, menite să le dezvolte afacerea prin îmbunătățirea procesului de atragere și fidelizare a clienților.

Ne ocupăm de promovare și implementăm instrumente de marketing, ajutăm cu reclame și creăm materiale unice cum ar fi: calendar de postări, meniuri optimizate, site-uri, administrarea paginii de Facebook și Instagram, plus strategii personalizate.

De ce sa ne alegi pe noi?

Dacă nu acționezi astăzi, trebuie să speri că unii dintre concurenții tăi nu vor acționa și vor lua inițiativa. Poate vi se pare o prostie acum, dar vă reamintesc că un lanț internațional de pizzerii are în România 25 de puncte de lucru.

Și nu cred că au deschis pentru a face acte de caritate.

Nu? 😉

Asta înseamnă că ei vând și câștigă…

Dacă știi să vinzi un preparat… poți să vinzi mai mult decât concurența ta și să-i furi clienții chiar de sub nas.

Așa că, dacă nu ești primul din orașul tău care se protejează de concurență și printr-un meniu optimizat, ei sau oricine începe să facă marketing și să construiască un instrument de vânzări îți va fura clienți și ție.

Și vei primi din ce în ce mai puține comenzi…

Încasările vor fi din ce în ce mai mici în fiecare seară…

Banii pentru a plăti furnizorii și personalul vor dispărea.

Și la un moment dat, bucatarul (sau ajutorul tău) te va părăsi și problemele se vor agrava…

Pe scurt, a rămâne în urmă cu un lucru atât de important va fi decisiv și vor avea consecințe dramatice.

Dimpotrivă, dacă ai un produs bun, validat de recenzii și știi să-l vinzi, cu instrumentele potrivite și campaniile de marketing adaptate specificului restaurantului tău, ești aproape imbatabil.

Cum obținem acest rezultat frumos?

Prin 5 pași:

Identitatea coerentă; Purtăm o discuție pentru a identifica elemente diferențiatoare. Este esențial să înțelegem imaginea și “Poziționarea” pe piață pentru a defini mai bine stilul de meniul care trebuie creat. Nicăieri nu scrie că ceea ce funcționează pentru un Fast-food sau pentru o pizzerie este indicat și pentru un alt local!

Analiză; trecem la colectarea datelor. Nu îți spunem doar „dă-ne meniul tău vechi, îl vom reîmprospăta și va fi frumos și eficient!”. Oferta ta de preparate trebuie trecută printr-un fișier excel. Vom înțelege dacă preparatele sunt în concordanță cu imaginea localului. Ce produse scoatem în evidență, în ce ordine și după ce criterii așezăm preparatele în meniu.

Design grafic; O echipă de graficieni specializați, va prelucra toate datele colectate pentru a le modela și a crea instrumentul de vânzare, pe care îl meriți în restaurantul tău. MENIU Master FOTOGRAFIC.

Ședință foto; Colaborăm cu fotografi profesioniști și cu o vastă experiență în domeniul food. Sunt printre cei mai buni în domeniu pentru a putea profita la maximum de produsele faurite de tine și pentru a le face cât mai apetisante și dorite, cu putință. Nu mai e nevoie să te stresezi cu privire la găsirea profesionistului potrivit printre fotografi…

Tipografie Profesională. Colaborăm cu tipografii de renume atât pentru tiraje mici cât și pentru tiraje mari (Naproane) și putem garanta timpi de livrare mici.

Serviciul Meniu Master te ajută să-ți protejezi munca și să profiți la maximum de ea. Trebuie să comunici întotdeauna unui client în target de ce ar trebui să vină la tine. Și cel mai bun mod de a începe este meniul tău, primul tău „reprezentant de vânzări”.

Imaginează-ți cealalte localuri din jurul tău. Produsul lor este mediocru, dar încă reușesc să funcționeze.

Mâine încep să-și facă niște poze frumoase cu preparatele lor și optimizează meniul, transformându-l într-un instrument eficient de vânzări.

Adaugă două sau cel mult trei preparate ceva mai interesante și primește ajutor de la noi cu „campania de promovare a noului meniu”.

În cel mai scurt timp, tot orașul a primit și vizualizat un nou meniu frumos și apetisant. Evident că meniul a ajuns sub nasul clienților tăi. Curioși, merg să încerce și iată cum se naște o oportunitatea de aur.

Clienții tăi sunt acum ai lui și va face totul pentru a nu-i lăsa să scape, folosind toate instrumentele posibile pentru a-i fideliza.

Un meniu eficient nu este doar o listă de ingrediente și preparate pe care le poți găti și vinde, ci mai degrabă:

Îți ajută clienții să aleagă preparatele și să comande sau să consume de la localul tău.
Este un instrument eficient de vânzări care emoționează clienții. Ei, trebuie să aprecieze modul tău de a face lucrurile și să te aibă ca punct de referință doar pe tine.
Îți permite să crești valoarea medie a unei tranzacții.
Consolidează „brand-ul localului”, pentru că imaginea și felul în care clienții te percep în comparație cu concurența, se îmbunătățește.

NU MAI PIERDE BANI ȘI TIMPUL TĂU!


ESTE DOAR O MICĂ PROBLEMĂ

Administrăm deja numeroase campanii de promovare și câteva conturi de rețele sociale pentru partenerii noștri și în plus, ne ocupăm de promovarea online a altor restaurante. Iar pentru a oferi un serviciu calitativ, nu putem accepta mai mult de 5 proiecte noi în fiecare lună.

În anumite perioade ale anului, se poate forma o listă de așteptare care ne împiedică să colaborăm cu persoanele grăbite.

Dacă totuși vrei să colaborăm, îți sugerez să ne contactezi ACUM pentru a discuta despre afacerea ta locală și a analiza în ce măsură îți putem aduce mai mulți clienți din online.

Solicită o discuție cu echipa

Dacă și tu vrei să nu mai pierzi oportunități de vânzare, completează formularul alăturat și te contactăm pentru o primă discuție telefonică.