Ești proprietarul unui Restaurant? Vrei un meniu restaurant care să-ți aducă un profit mai mare?

Menu Mastery

Un meniu optimizat pentru vânzări îți oferă posibilitatea de a crește valoarea medie a bonului cu până 20%, astfel încât să poți rămâne cu mai mulți bani de la fiecare tranzacție fără a atrage clienți noi, fără a investi în publicitate și fără a primi obiecții din partea oaspeților tăi!

Dacă în acest moment…

Ospătarii tăi
nu știu ce preparate să recomande din meniu
Clienții tăi
aleg doar cele mai ieftine preparate din meniu
Îți este foarte greu
să plătești toate cheltuielile și să faci profit

…Descoperă de ce

Majoritatea proprietarilor de restaurante au o convingere falsă despre meniu. Ei cred că acesta este doar o lista a preparatelor servite și din acest motiv este ușor să găsești meniuri de tipul unei „liste de cumpărături” cu prețul aferent.

… De aceea te rog,  fie că ai un meniu tipărit sau digital, să te gândești la: – fiecare fel de mâncare pe care îl vinzi în restaurantul tău, înainte de a fi gătit, sau chiar înainte de a fi servit la masă sau livrat la domiciliu…

…Trebuie să fie ALESE de către client.

Și de această alegere din meniul tău, depind TOATE câștigurile sau pierderile restaurantului.

Dacă clientul alege preparatul care are o marjă bună, vei câștiga! Dacă alege felul de mâncare la care nu îți rămân destui bani (și se întâmplă foarte des) pentru a acoperi celelalte costuri, știi deja ce se va întâmpla.

Profitul de la sfârșitul lunii și  fiecare leu care vine de la client și intră în buzunarul tău,  este rezultatul direct al acestor alegeri!

De aceea meniul este cel mai important instrument de vânzare pe care îl ai la dispoziție pentru a-ți crește profitul.

Cum influențezi aceste alegeri? Cum îi faci pe clienți să aleagă preparatele cele mai profitabile și cele mai populare din restaurantul tău?

Menu Mastery este sistemul specializat ce se evidențiază ca soluția de top în crearea meniurilor pentru restaurante. Cu o abordare bazată pe analiza cifrelor și o metodă măsurabilă, acesta reprezintă o soluție mai profitabilă și mai eficientă pentru a transforma meniul restaurantului tău într-un instrument puternic de vânzări.

Spre deosebire de artiștii grafici care creează meniuri estetice, unde trebuie să-i ghidezi la fiecare pas, noi transformăm meniul într-un instrument puternic de vânzări. Acest lucru înseamnă că vei obține mai mulți bani de la fiecare client, fără a-i obliga să cumpere cele mai scumpe produse, fără eforturi suplimentare din partea ta, fără investiții în promovare sau marketing și fără modificări ale listei tale de preparate.

 

Pentru restaurante, aceasta se traduce prin creșterea profitului pe tranzacție, reducerea costurilor de aprovizionare cu materie
primă și clienți mulțumiți.

În spatele meniurilor optimizate pe vânzări se află analize, studii și design diferit față de meniurile tradiționale.

Un meniu realizat pentru a vinde ia în calcul ordinea în care așezi preparatele, fonturile folosite, la ce produse să adaugi fotografii, analiza marjelor și a popularității, etc.

Cu ajutor serviciului Menu Mastery îți transformi meniul într-o carte de vizită a restaurantului și a preparatelor tale, capabil să influențeze alegerea clientului și să ajute ospătarii în procesul de vânzare, fără a-ți „obliga” clienții să cheltuiască mai mult, fără să faci publicitate și fără a pune un piciorul în bucătărie.

Așa este! Sistemul Menu Mastery analizează cu ajutorul softului propriu, marja de profit a preparatelor tale, nu prețurile de vânzare ale acestora. Și știm că nu este obligatoriu că un preparat cu un preț mai mare să aibă și o marjă mai bună decât unul mai ieftin.

Cu alte cuvinte încurajăm vânzarea preparatelor care au cele mai mari marje și nu a celor mai scumpe. Rezultatul este că oaspeții tăi vor cheltui aceeași sumă ca până acum, dar tu vei câștiga mai mulți bani la fiecare tranzacție.

Așa e, fără publicitate și fără marketing.

Sigur, rezultatele vor fi mai bune dacă faci promovare, dar sistemul Menu Mastery funcționează și fără publicitate pentru că „acționează” direct asupra clienților pe care îi ai zi de zi în restaurant.

Corect.

Nu suntem bucătari, suntem oameni de marketing și vânzări.

Înseamnă că nu avem autoritatea – și nici măcar curajul! — pentru a contrazice alegerile tale sau ale bucătarului. Îți respectăm munca mai mult decât orice!

Noi ne ocupăm de meniului tău astfel încât el să vândă preparatele pe care TU ai decis să le vinzi și să influențăm decizia clienții tăi pentru a alege cele mai profitabile și cele mai populare preparate.

 

Totuși este recomandat, dacă vrei și TU, să elimini din meniu feluri de mâncare care nu sunt profitabile pentru tine și nici populare ( clienții tăi nici nu vor observa!) și va trebui să actualizezi niște rețete.  Nu va fi ușor, dar va merita!

Acum, meniul tău este un instrument extraordinar de vânzări? Sau, îți amintește mai mult de o astfel de situație?

Meniurile noastre nu sunt doar eficiente, profitabile și realizate după un proces de analiza a cifrelor. Ele sunt și frumoase, deoarece sunt realizate de către designeri în funcție de tipologia restaurantului tău.

Motivul este evident: clientul final NU trebuie să realizeze că are în mână un instrument puternic de vânzări și persuasiune. În caz contrar, experiența lui ar fi compromisă. Un meniu optimizat trebuie să arate exact ca un meniu normal.

Obiectivul nostru principal este să te ajutăm să câștigi mai mult, nu să „păcălim” sau să înșelăm clientul, pentru ca business-ul tău se bazează pe tranzacții multiple iar, abordarea trebuie să fie mult mai subtilă și strategică pentru a crea loialitate.

Mai jos găsești câteva exemple de meniuri realizate de către noi. Pentru fiecare exemplu sunt prezentate imaginile ÎNAINTE și DUPĂ intervenția noastră.

Exemple de succes

ÎNAINTE

DUPĂ

ÎNAINTE

DUPĂ

ÎNAINTE

DUPĂ

ÎNAINTE

DUPĂ

Așa că… Nu mai folosi o foaie de hârtie inutilă, fără logică și nediferențiată între tine și toți concurenții tăi doar pentru că așa te-ai obișnuit, nu este nevoie să continui în același mod.

Construiește un instrument puternic de vânzări și vei înțelege potențialul pe care ți-l poate oferi.

Știu că este o promisiune mare, dar acesta este de fapt un rezultat destul de clar…

Un profit cu până 20% în plus este aproape o necesitate 😉

Bineînțeles că sunt procente „aproximative” și nu bătute-n cuie, vorbim despre aceste cifre după analiza inițială a meniului tău.

Cum pot avea un meniu optimizat pe vânzări? Ai doua posibilități:

Cauți informații pe internet

Cauți informații pe internet despre cum să-ți optimizezi meniul pentru vânzări și aplici ceea ce vei citi. Chiar dacă este contrar intereselor noastre, îți sugerez să încerci și această metodă. Pentru că vei descoperi cât de dificil este să construiești tot felul de fișiere Excel care să te ajute la calcule și în același timp, cât de profitabil este să ai în locația ta un astfel de meniu. Dar mai presus de toate, vei putea înțelege cât de multă muncă se află în spatele lui și vei aprecia mai mult ce face echipa noastră atunci când realizează pentru tine un instrument puternic de vânzări. Pentru că, iartă-mi lipsa modestiei, suntem mai buni decât ai putea fi vreodată la proiectarea meniului, este meseria noastră până la urma urmei!

Soliciți Serviciul Menu Mastery.

Adică ne delegi nouă munca ta. În acest caz, ne ocupăm noi de tot. Îți vom livra meniul optimizat pe vânzări „gata de treabă” pentru a-ți crește profitul. Dacă ești interesat să afli mai multe despre sistemul Menu Mastery citește restul paginii.

Cele 4 faze ale sistemului Menu Mastery

Analiza și crearea unui meniu optimizat pentru vânzări este o sarcină de lungă durată, complexă și solicită foarte multe resurse de timp și de personal câteva săptămâni (în medie, patru).

Nu ar trebui să te surprindă nici Roma nu a fost construită într-o zi!

Mai jos am încercat să rezumăm toți pașii prin care îi parcurgem pentru a-ți livra meniul optimizat pentru vânzări.

PASUL 1

COLECTAREA DATELOR

✓ Discuție inițială
✓ Colectarea datelor
✓ Analiza datelor
PASUL 2

DIAGRAMELE MAGICE

✓ Crearea diagramelor magice cu ajutorul softului intern și clasificarea fiecărui preparat într-una din cele 4 categorii
✓ Redactarea și livrarea raportului ce determină structura meniului în format Excel
✓ Strategii de vânzare și stabilirea structurii
PASUL 3

DESIGN

✓ Crearea șablonului
✓ Verificări
✓ Print Final
PASUL 4

TEST!

✓ Testarea meniului în câmpul muncii
✓ Monitorizarea datelor
✓ Analiza rezultatelor
✓ Modificările necesare

Pentru cine NU este Menu Mastery?

În interesul tău, permite-mi să fiu sincer și transparent până la capăt serviciul Menu Mastery NU este pentru toată lumea. Fraza aceasta probabil o să mă coste câteva vânzări, dar e nu-i nicio problemă.

Motivele sunt:

În primul rând, nu este un serviciu ieftin dar, având în vedere rezultatele pe care le aduce comparativ cu un meniu tradițional, este ușor să-ți recuperezi investiția făcută în decurs de câteva luni.

Pentru noi a investi 2-3000 de euro în site, social, vizibilitate, reclame pentru a crește numărul de clienți fără a avea meniul optimizat pe vanzari este o nebunie.

Gândește-te bine, o creștere a numărului de clienți presupune și creșterea volumului de muncă și deci a costurilor, ceea ce este bine dacă și marja crește.

Dar, dacă ai un meniu tradițional și vinzi produsele cu marje mici!? Tot ce faci este să muncești enorm și să rămâi cu contul bancar pe roșu!

Așadar, înainte de a crește numărul de clienți implementează un meniu optimizat pe vânzări că să câștigi mai mult.

În al doilea rând, este un serviciu care îți solicită MULTE date.  În special:  food costul actualizat și toate prețurile pe o perioadă de cel puțin trei luni, plus meniul în format editabil. Vom avea nevoie și de alte date, dar nu vrem să ne prezentăm toate secretele în public 🙂.

Fără aceste date, ne este imposibil să construim un meniu optimizat pe vânzări. Așa că, dacă nu ești dispus să ne oferi aceste date, noi nu te putem ajuta să câștigi mai mult.

În al treilea rând, este o perioada de implementare și monitorizare lungă și complexă. În medie, durează ( împreună cu faza de monitorizare 3 luni) pentru a avea meniul eficient, actualizat și tipărit. Dar nu este exclus să ia ceva mai mult timp.

S-ar putea să pară că este o perioadă lungă dar, în opinia noastră este minimul necesar pentru a-ți oferi un meniu care va schimba cu adevărat rezultatele restaurantului tău.

În al patrulea rând, va trebui să faceți unele modificări. Vei fi nevoit să scoți din meniu unele feluri de mâncare (clienții tăi nici nu vor observa!), va trebuie să modifici niște rețete și va trebui să mai vorbești cu anumiți furnizor. Nu va fi ușor, dar va merita!

Pentru cine ESTE Menu Mastery?

Dacă ești administratorul sau proprietarul unui Restaurant, Fast Food sau Pizze-rii care dorește să câștige cu până la 20% mai mult pentru afacerea sa serviciul Menu Mastery este solutia ideala pentru TINE.

O SIMPLĂ GARANȚIE

Serviciul nostru nu este pentru toată lumea, dar oricine îl implementează trebuie să obțină rezultate. Nu vrem doar să o spunem ci chiar să ți-o dovedim!

Dacă nu te putem ajuta nu îți vom vindem cu orice preț!

Serviciul Menu Mastery are la bază un proces de analiză a datelor și suntem destul de încrezători în capacitatea noastră.

Dacă, în timpul primelor discuții reușim să înțelegem că nu putem aducem rezultatele precizate, vom fi sinceri și NU vom insista să-ți vindem ceva cu orice preț.

Din fericire, avem mai multe solicitări și suntem în măsură să alegem cele mai potrivite afaceri cu care să lucrăm.

Și în plus, ni se pare de neconceput ca unul dintre clienții noștri să nu fie mulțumit de serviciul Menu Mastery. Asta nu înseamnă neapărat că suntem buni la suflet dar, pur și simplu, nu suntem nici atât de fraieri pentru a lăsa un client să nu fie mulțumit.

Pentru că succesul nostru este și al tău, iar interesul tău este și al nostru.

Descoperă Cum Îți Putem Crește Profitul!

Descoperă cum putem transforma meniul tău într-un instrument puternic de vânzări. Completează formularul alăturat cu datele tale, iar în cel mai scurt timp unul dintre managerii noștri te va contacta pentru a discuta opțiunile prin care să creștem profitul restaurantului TĂU.

Alege să faci din meniul tău un instrument de succes – solicită acum o discuție personalizată!

  Ok, dar cine suntem?

  Suntem Local Strategy, agenția de marketing specializată doar în promovarea restaurantelor.

  Ajutăm proprietarii de restaurante să dezvolte strategii de marketing online și offline, menite să le dezvoltam afacerea prin îmbunătățirea procesului de atragere și fidelizare a clienților.

  Ne ocupăm de promovare și implementăm instrumente de marketing, ajutăm cu reclame și creăm materiale unice cum ar fi: calendar de postări, meniuri optimizate pe vânzări, sistem de comenzi online, administrarea paginii de Facebook și Instagram, plus strategii personalizate.

  De ce sa ne alegi pe noi?

  • Cunoaștem bine piața restaurantelor
  • Serviciu complet de marketing
  • Însumat avem peste 25 ani de experiență
  • Creăm oferte personalizate în funcție de nevoile clienților

  NU MAI PIERDE BANI ȘI TIMP!

  Solicită o discuție cu echipa

  • Analizăm afacerea și evaluăm dacă și cum te putem ajuta pentru a-ți atinge obiectivele.
  • Identificăm împreună care ar putea fi punctele forte ale afacerii tale.

  Dacă și tu vrei să nu mai pierzi oportunități de vânzare, completează formularul și te contactăm pentru o primă discuție telefonică.

  Contact

  0749.542.377

  contact@localstrategy.ro

   Strada Războieni, nr. 8, Bacău, 600031